Familjedans 2020

Tidigare terminer har vi kört en kurs som hette Lalalas Minisar där 3-4 åringar deltog tillsammans med föräldrar och dansade tillsammans en gång i veckan. Nu har den kursen blivit för alla åldrar och vi kör varje vecka på lördagar kl 13:00 i Gamla stan ända fram till sista gången för denna terminen som är 7 november.

Alla åldrar är välkomna och det innebär att vi varierar svårighetsgrad och anpassar dansen så att alla ska ha kul! Det som jag har märkt när man kör familjedans är att ibland kommer äldre barn vara lite mer skeptiska att dansa för mer ”barnsliga” låtar som de mindre barnen kanske uppskattar mer men den känslan släpper också ganska fort när man märker att alla är där för att ha kul och att vi är inte på plats för att jämföra nivå eller ålder. Dessutom kan alla oavsett ålder lära ifrån varann.

En gång på ett familjedans pass som gjordes i samarbete med föreningen Café Dynamo (ligger i södermalm) så var det några barn som var riktigt skeptiska inför att dansa till Baby Shark. De sa att de var alldeles för gamla för det. Vi körde lite andra låtar och lekar först och vet ni hur det slutade? När stämningen lättade så ville alla på slutet dansa dansa till Baby Shark 3 gånger! Målet är inte att man måste dansa till Baby Shark men att vi vågar prova olika stilar och dessutom vågar slappna av tillräckligt för att släppa tanken på prestation.

Som tidigare får barnen får dansa till olika musikstilar(salsa, bachata, pop, hip hop) men vi kör även mycket fridans, roliga lekar och spring. Tanken är att barnen ska ha kul i en trygg & liten grupp och vikten läggs på kul och trygg!Maxantal personer för gruppen är 10.
Kostnad är 75 kr per person och för det priset är fikat inkluderat (Kaffe, te och frukt). En överraskning till barnen ingår.

Medföljande barn under 1 år följer med gratis.

Föranmälan görs inför varje vecka! Varje vecka kör vi olika teman. För att hålla dig uppdaterad om vilket gå in på Lalalas.company på instagram.

Lördagar i Mästerolofsgården Svartmangatan 6, Stora Salen kl 13:00- 14:00
Anmäl i förväg inför varje lördag, först till kvarn! Skriv till 070-455 8256 eller kontakta mig via kontakt på hemsidan alternativt Lalalas.company instagram. Betalning sker via banköverföring eller swish.