Om mig

Om mig och min erfarenhet: Jag som startat Lalalas Company heter Sarah Parman och är 26 år. Jag började få inspiration för barndans när ett av mina syskonbarn var endast två år och brukade dansa till hennes då favoritartist Beyonce och hon dansade stegen med det största självförtroendet. Var fick hon det ifrån? Hon var så liten och söt och hade ingen prestations komplex alls precis som det ska vara. Barn har verkligen dansen inom sig och det är verkligen en ära att få dansa med de!

Jag har jobbat på Funkykidz som assistent, haft ett eget åldersintegrerat dansprojekt ( Street Toddlers) Har även varit dansledare på barnidrottsföreningen och jobbat ett år på Mästerolofsgården fritids 6-12 år där jag haft det övergripande ansvaret för dansen. 

Sammanlagt har jag sysslat med att leda danspass i ungefär 3 år. Nu har jag under min mammaledighet valt att starta mitt eget projekt Lalalas Company. Jag dansar en del salsa och bachata och har tidigare dansat street dance. Bachata är dock min stora passion. Bachata har jag både dansat i par som fridans och även deltagit i en dansgrupp som hette Stockholm Touch med koreografier gjorda av den världskända bachateran ”La Alemana” och utlärda av den fantastiska pedagogen ”Marcela La bachatera”. Dans är glädje, inspiration och att leva i nuet!